Kas

Okulumuz Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu´nda Atatürk´ün ölümünün 80. yıl dönümü münasebeti sebebiyle okulumuz çok amaçlı salonunda anma töreni düzenlendi.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle okulumuz çok amaçlı salonunda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokuluna yeni aldığımız tabldotlarımızda öğrencilerimize daha temiz ve hijyenik bir şekilde yemeğimizi verdik.Öğrencilerimize hayırlı olsun...

Mrt

Şbt

Okulumuz Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu Müdürlüğü Beyaz Bayrak projesi kapsamında temizlik konusunda il sağlık müdürlüğü tarafından denetlenerek tam not almış ve Beyaz Bayrak sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Yerli Malı Haftası okulumuzda hafta boyunca yapılan etkinliklerle kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programımızdan Kareler

Nis

Okulumuzda bugün Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Süt İçmenin Önemi ve Okul Sütü adlı etkinlik düzenlendi. Müdürlüğümüz yetkililerine bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda gerçekleşen sihirbaz gösterisine öğrencilerimizin ilgisi epey büyüktü.

Nis

Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Suat Evin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yusuf Acar okulumuzu ziyaret etmişlerdir.Kendilerine okulumuza ve öğrencilerimize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

5D sinema gösteriminden kareler

Nis

İstanbul´da 10.12.2016 tarihinde meydana gelen patlamada çok sayıda polisimizin ve vatandaşımızın yaşamını yitirmesi ve yaralanması nedeniyle Kumru İlçe Emniyet Amirliği´ne PAPATYALAR SINIFI ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.