Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015-2016 Eğitim Şenliği kapsamında Okul Öncesi Eğitim Şenliği 12 Mayıs 2016 Perşembe Günü Davut Yılmaz Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şenlik okul öncesi öğrencilerinin velileri ve öğretmenleri eşliğinde Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu önünden Okul Öncesi Eğitim Yürüyüşü ile başladı.Spor salonuna geçildikten sonra İstiklal Marşımız söylendi.Ardından saygı duruşunda bulunuldu. Okul öncesi öğrencileri gösterileri ardından okul öncesi sergisinin açılışına geçildi.Öğrencilerimiz etkinlik masalarında eğlendiler.Daha sonra öğrencilere İlçe Kaymakamı Ahmet Ali Özdemir tarafından hediyeler sunuldu.Misafirlerimizin sergiyi gezmelerinden sonra şenliğimiz sona erdi.

Yayın: 23.05.2016 - Güncelleme: 23.05.2016 13:09 - Görüntülenme: 454