Kas

Öğretmen ve öğrencilerimiz 07.11.2016 tarihinde Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kumru Kızılay Şubesi’ne ziyarette bulundular. Ziyarette öğrencilerimiz Kızılay hakkında bilgiler edindiler. Ziyaret sonrası sürpriz hediyeler ile karşılaşan öğrencilerimiz keyifli bir gezi sonrasında okullarına geri döndüler.

May

Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015-2016 Eğitim Şenliği kapsamında Okul Öncesi Eğitim Şenliği 12 Mayıs 2016 Perşembe Günü Davut Yılmaz Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şenlik okul öncesi öğrencilerinin velileri ve öğretmenleri eşliğinde Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu önünden Okul Öncesi Eğitim Yürüyüşü ile başladı.Spor salonuna geçildikten sonra İstiklal Marşımız söylendi.Ardından saygı duruşunda bulunuldu. Okul öncesi öğrencileri gösterileri ardından okul öncesi sergisinin açılışına geçildi.Öğrencilerimiz etkinlik masalarında eğlendiler.Daha sonra öğrencilere İlçe Kaymakamı Ahmet Ali Özdemir tarafından hediyeler sunuldu.Misafirlerimizin sergiyi gezmelerinden sonra şenliğimiz sona erdi.

May

Okulumuzda 13 Mayıs 2016 Cuma günü daha önceden veli izni alınan öğrencilerimize Ordu Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ´florürlü vernik uygulaması ve eğitim çalışması´ yapılmıştır.

May

Anneler Günü nedeniyle okulumuzda 6 Mayıs 2016 tarihinde ´´Anneler Günü Kutlama´´ programı düzenlenmiştir.Velilerimizin katıldığı programımızda öğrencilerimiz gösteri sunumlarını yaptıktan sonra Anneler Günü ile ilgili slayt gösterisi yapılmıştır.Velilerin yarışmalara katılımları ile devam eden etkinliğimiz birinci olan velilere hediyeleri takdim edilerek sona ermiştir.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşku ile kutlandı.İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program,öğrencilerin şiir ve şarkı sunumları ile devam etti.Oyunlara katılarak eylenen miniklerimize yarışmalarda birinci olmaları sebebiyle ödül verilerek programımız sona erdi..

Nis

GÜNEŞ ve GÖKKUŞAĞI sınıflarının ortaklaşa hazırladıkları ´UZAY ETKİNLİĞİ´ tüm öğrenciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.Öğrencilerimiz bu etkinlik ile uzay hakkında bilgi sahibi olurken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirdiler.

Nis

13 NİSAN 2016 Çarşamba Günü okulumuzda 3D sinema gösterisi gerçekleştirildi.Gösteride öğrenciler oldukça eğlenceli vakit geçirdiler.

Nis

14 Ocak 2016 Perşembe günü okulumuzda yapılan sihirbaz gösterisinde öğrencilerimiz oldukça eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile 29.03.2016 tarihinde Kumru İlçe Halk Kütüphanesine gezi düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz kütüphanedeki kitapları inceledikten sonra kütüphane görevlisi ile kitaplar hakkında tatlı bir söyleşi yaptılar.

Şbt

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile İkaz ve alarm Tatbikatı yapıldı.

Haz

Okul Müdürümüz Selami ATAMAN 26/06/2015 tarihi itibarıyla görevinden ayılarak yerine okulumuz müdür yardımcısı Gülcan EVİN vekalet etmektedir.

Nis

Ekmek israfını önleme kampanyası çerçevesinde, "Bayat Ekmekle Taze Lezzetler " yemek yarışması düzenlendi.

Mrt

Evdeki bayatlamış ekmeklerini okulumuza getiren öğrencilerimiz arasında yapılan çekilişte organik sütü kazanan öğrencilerimiz belli oldu

Mrt

Okulumuz öğrencileri Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında ilçemiz Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Şbt

Sihirbaz Erkin 3 Şubat Salı günü saat 12:00 ta okulumuzda gösteri yapacaktır.