Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz önderliğinde  Anasınıfı öğrencilerine yönelik İstiklal Marşını En Güzel Okuma yarışması yapılacak

Okulumuz 5 Yaş Çevreci Karıncalar Sınıfı öğretmeni Canan ÇİFCİ´yi uğurladık

.

Şbt

Aylık Yemek Listelerimizi duyurular bölümünden güncel olarak takip edebilirsiniz.

Şbt

Okulumuz facebook hesabından facebook/kumruanaokulu sayfamızdan herhangi bir görüntü, ses ve video paylaşımı yapılamayacaktır

Şbt

Eko Okullar Programı kapsamında 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Raporunu Türçeve gönderdik.

Ara

Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele Semineri ilçemiz TSM sorumlu hekimi Dr. Sümeyye EKER tarafından okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Ara

Seçim sandığı, seçim başkanları ve adaylar hazır. biz de seçim yaptık!

Ara

Eko okul projesi kapsamında puf kutularından özgün çalışmalar yaptık.

Ara

Projemize katılımlar devam ediyor.

AYIN DEĞERİ SEVGİ

10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA PROGRAMIMIZ

3-6 Yaş Aile Eğitimi Kursu Devam Ediyor

Ara

Evden getirmiş olduğumuz bayatlamış ekmeklerimizi yumurtalı ekmek yaparak değerlendirdik.

Ara

Küçük Doktor isimli tiyatro oyunu okulumuz çok amaçlı salonunda oynandı.

Ara

Okulumuz Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu Beslenme Dostu Okullar Programı kapsamında sertifika aldı.