ORDU / KUMRU - Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, okulumuzu ziyaret etti. Yapımı tamamlanan,okulumuz  bünyesindeki Ders Dışı Etkinlik Atölyesi’ni yerinde görerek eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Sergimizi hazırlayan ve katkı sunan öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Çanakkale Zaferimizin 109.yılı kutlu olsun.

Mrt

İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

12 Mart 1921 İstiklâl Marşının Kabulü kutlu olsun.

Ock

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından planlanan dönem sonu faaliyet haftası çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirildi.

YAZAR-ÇOCUK BULUŞMASI

“KİKİ DİKKATLİ OLMAK İSTİYOR “ kitabı yazarı Eğitimci-Yazar Merve DEMİRBAŞ’ı okulumuzda misafir ettik.Öğrencilerimizle  kitap hakkında sohbet eden yazarımız daha sonra onlara hikayeler okudu.Etkinliğimiz kitap imza töreni ile son buldu.Eğitimci-Yazar Merve Demirbaş’a okulumuzda gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Dilimiizn Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli okuma etkinliği 5 Yaş Öğrencileri tarafınsdan gerçekleştirildi.Öğretmenimiz Ayşegül ARSLAN'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda C Vitamini gerçekleştirildi.Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

May

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyum liderliğinde yürütülen Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon hareketliliğinde yer alacak öğretmenlerimizin seçim süreci tamamlanmıştır. Öğretmenlerimiz için PROJE ÇALIŞMALARI-TECRÜBE gibi kriterlerle seçimler yapılmış ve aşağıdaki listede yer alan asil ve yedek katılımcılar belirlenmiştir. Ayrıca okullarımızda İngilizce dil kurslarımız da devam etmektedir.Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu çalışmalarında destek veren Okul Müdürümüz Mehmet HINCAL Müdür Yardımcımız Abdulkerim ARSLAN VE öğretmenlerimiz Yeşim ASLAN, Burcu YÜKSEL'e teşekkür ederiz.

Asil Katılımcılar

1. Mehmet HINCAL

2. Abdulkerim ARSLAN

Yedek Katılımcılar

1. Yeşim ASLAN

2. Burcu YÜKSEL

Nis

Okulumuzda yürütülen "Geneneksel Oyuncakları Yaşatacağız" adlı E-Twinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından ahşap,çamur,ve kumaştan geleneksel oyuncak yapımı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda öğretmenlerimiz sıcak çikolata ve kurabiye etkinliğini öğrencilerimize süpriz olarak yaptılar. Öğrencilerimiz yapılan süprizi sevinçle ve mutlulukla karşıladı.

Ock

Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu öğrencilerine yönelik, meyveleri sevdirme, organik meyve suyu tüketimine özendirme ve sağlıklı yaşamın bilinçlendirilmesi için c vitamini etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, öğretmenlerinin gözetiminde kendi portakallarını sıkarak, meyve sularını hazır hale getirdiler. C vitaminin önemi karşı bilinçlenen öğrenciler, etkinlik süresince aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmiş oldu.