ORDU / KUMRU - Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu

Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu

Karacalı Mah. Cevat Korkmaz Cad.
Vizyon
Cumhuriyetimizin temel hedefi olan çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma emelini gerçekleştirecek geleceğimizin mimarı çocuklarımızı okul öncesi dönemde en iyi şekilde yetiştirerek ilköğretim hayatına ve hayata hazırlamaktır.
Misyon
Okulumuz tüm çocukların psikomotor , bilişsel, duygusal ve sosyal özelliklerini geliştirmelerini sağlamak, bunun yanında estetik ve yaratıcılık özelliklerini ortaya çıkarmak kendilerini fark etmelerini sağlamak ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini aynı zamanda kendilerini yetiştirmelerini sağlamaktır.
Başarılar
BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ, YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ, BESLENME DOSTU OKULLAR SERTİFİKASI, OKULLAR HAYAT OLSUN PROJE OKULU
Öğretim Şekli :Tek’li
Kaloriferli
Ulaşım
Fatsa ilçesine her yarım saatte bir dolmuşlar vardır.Ortalama yolculuk süresi 30 dk.
Okulumuz ilçe Merkezinde olup Fatsa ilçesine 35 km Ordu iline 70 km mesafededir