ORDU / KUMRU - Kumru Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu

OKULUMUZDA MASAL EVİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuzda “Masal Evi” Açılışı Gerçekleştirildi. Şehit Zekeriya Çalışıcı Anaokulu’nda Millî Eğitim Bakanlığı ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu işbirliği ile yürütülen  “Anadolu Masalları” projesi kapsamında okul öncesi çağı çocuklarına Türk kültüründe yer alan masalların aktarılmasını sağlamak, sosyal becerilerini arttırmak ve bilişsel gelişimlerini desteklemek amacıyla okul bahçesinde yer alan boş alana Masal Evi yapılmıştır.   Masal Evi’nin açılışı Kumru Kaymakamı Sayın İbrahim İŞLEYEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN, İlçe Müftüsü Gençağa SAYAN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haşim ERKUŞ’un teşrifleri yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.   Masal Evi’nin yapımında desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU ve Şube Müdürümüz Erol BAŞAR’a teşekkür ederiz.   Öğrencilerimize hayırlı olsun.
Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 22.11.2023 15:18 - Görüntülenme: 36